Klacht: weer geen krant

op 23 juli 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een regelmatig terugkomende ergernis, de krant komt niet of erg laat. wij hebben het AD omdat het een ochtendkrant is, als ik de krant zaterdags los moet kopen omdat hij weer niet of veel te laat wordt bezorgd is dat duur.
Wij overwegen ons abonnement op te zeggen!!
Wij zijn sinds 1974 abonnee!
Wij hebben betaald t/m eind van het jaar. Een opzegging zal ik nog officieel doorgeven want wij zijn erg ontevreden, ik wil zaterdagochtend de dag beginnen met koffie en de krant, dat is weer niet gelukt.

Gewenste Oplossing:

zorg dat de krant op tijd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door koekoek53