Klacht: Weer bacon tussen burger

op 15 mei 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Het is ongeveer 2 jaar geleden dat mc donalds aan de zuiderval in enschede is geopend. Ik kom er regelmatig en bestel bijna altijd een bigtasty menu zonder bacon. Dit is nu de 3e keer in 2 maanden tijd dat ze alsnog bacon tussen mijn burger doen terwijl ik het 3 keer navraag( het is zonder bacon he?!) op de bonnetje staat ook netjes dat het zonder bacon is maar ee zit continu bacon tussen mijn burger. Ik weetniet wat ik hier mee moet. Het is er bijna nooit druk als ik er ben maar ze zitten altijd te flikflooien met elkaar. Ik ben het een beetje zat.

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melis1709