Klacht: weeg ik veel app werkt niet goed

op 24 februari 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb de app nu al op 3 apparaten uitgeprobeerd. op mn tablet krijg ik vaak de antwoorden niet te zien of pakt de app het antwoord niet. op de telefoon kan ik als het een vraag is met 4 antwoorden het 4e antwoord niet kiezen omdat dat wegvalt. en bij het registreren krijg ik niet te zien of dat dat gelukt is. ik speel mee voor de lol en natuurlijk wil ik kans op de prijzen maken. maar op deze manier is de lol er snel af. Het is waardeloos!

Gewenste Oplossing:

als de app naar behoren functioneerd op alle apparaten

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iris Groesen