Klacht: wederom geen krant ontvangen

op 19 juli 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb gisteren en vandaag geen krant ontvangen. Ben erg benieuwd hoe het de rest van de weken gaat. Want dit ligt duidelijk aan de bezorger (waarschijnlijk een vakantiekracht). Ook ben ik benieuwd hoe het volgende week gaat als de Algrabrug dicht is voor een week. Ik zou graag een een persoon aan de telefoon krijgen i.p.v. een computer. Als ik morgen weer geen krant krijg zeg ik mijn krant op.

Gewenste Oplossing:

Een persoon aan de telefoon en een nabezorging.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Reactie van de melder van de klacht J. Keijzer

1 jaar geleden - Het is toch van de gekke dat je wordt gefeliciteerd omdat je klacht is ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J. Keijzer