Klacht: Wederom geen bevestiging betalingstermijn.

op 18 juli 2017 over CJIB in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw,

Op basis van bovenstaande klacht moet ik helaas weer een klacht melden.

Ik moet eerlijk vermelden dat mijn vorige klacht snel en goed is behandeld, echter zou ik binnen 4 weken een brief krijgen met een betalingsregeling. we zijn inmiddels 6 weken verder en ik heb verder niks mogen ontvangen of dergelijke.

Op 31 mei heb ik contact gehad met uw collega. Er is een betalingsregeling getroffen voor een totaal bedrag van 843 euro. ( inzake 2 bekeuringen) Ik zou wederom een brief toegestuurd krijgen echter zijn wij nu weer verder en heb ik weer en nog steeds niks mogen ontvangen.

Wel heb ik in de tussen tijd een boete mogen ontvangen voor een snelheidsovertreding welke ook is voldaan.

Graag hoor ik het.

Gewenste Oplossing:

Graag wordt ik gebeld en ontvang ik de afgesproken betalings afspraak
van 840 in 10 maanden per e-mail of schriftelijk aangetekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CJIB in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CJIB een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CJIB

Heeft op 18 juli 2017 om 13:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Rowan0546