Klacht: website BAS niet toegankelijk

op 16 september 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde via BAS een vreemd grijs tweemotorig vliegtuig melden dat binnen een uur al drie keer tamelijk laag over mijn woning in Amsterdam Centrum is gevlogen maar de website van BAS blijft steken in zijn hoofdmenu. Het is vrijdag 16 september kwart over 7. Zijn de ambtenaren al weekend aan het vieren? Hoe kom ik er achter wat dit voor vliegtuig is?

Gewenste Oplossing:

BAS moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn, bij voorkeur ook telefonisch.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Weerwolf13