Klachten over we can make it

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over we can make it zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van we can make it in de categorie Internetshops - Algemeen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Anderhalve week geleden heb ik de bestelde saunabelt ontvangen. Deze was echter gescheurd en de draden hingen los. Ik heb vervolgens gelijk contact met de klantenservice opgenomen met de klacht en de vraag hoe te retourneren. Twee dagen later kreeg... Lees meer

saunabelt

Klacht van op 24 oktober 2016 over we can make it in de categorie Internetshops - Algemeen

stiksels (afwerking) laten nu al los.het zwarte gedeelte van de saunabelt scheurt kapot.daarbij geeft hij ook nog geen resultaat.het is een waardeloos ding.het minste wat u kunt doen,is mij mijn geld teruggeven.graag zie ik uw reaktie tegemoet. Lees meer