Klacht: Wazig telefoontje van Mariek van de bedrijvengids

op 22 januari 2014 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen werd ik door een onbekend nummer gebeld, maar omdat ook mijn werk onbekend nummer gebruikt, toch de telefoon opgenomen. Ene Marieke van de bedrijvengids, duidelijk zeer onervaren en erg verkouden (?) vraagt mij te zeggen met wie zij spreekt dus ik noem mijn naam. Vervolgens begint ze over een vermelding in de bedrijvengids waarvan ik vorig jaar aangegeven heb geen gebruik te willen maken omdat het 105 euro kost. Ik zeg: 105 euro? en vervolgens hoor ik, “dat is voldoende”tuut tuut tuut……opgehangen………

Gewenste Oplossing:

Dat dit telefoontje geen gevolgen heeft!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NiNa1970