Klacht: Water in het vlees ?

op 24 mei 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de Europese regels moet er op de verpakking staan als er water toegevoegd is in het vlees . Ik heb nu al meermaals vlees gekocht waar de consument mee belazerd word , omdat er op zondag geen slager geopend is nogmaals jumbo geprobeerd. Ik koop vandaag weer 359 gram varkensvlees waar na het bakken 199 gram van overblijft in1 woord schandalig.

Gewenste Oplossing:

Als je als consument niet aldoor belazerd word . Ik denk dat je de prijs beter iets duurder kunt maken dan dit te doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]