Klacht: Wat is dit help mij aub

op 08 juli 2016 over GlobalCollect in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet niet wat global collect bv inhoud kan iemand mij een uitleg geven ze willen de 11 de van juli 77,50 euro afhalen en dat drie keer op de zelfd de datum ik heb nergens iets besteld of een abonnement heb wel op vakantie geld afgehaald van de muur heeft er dat iets te maken ?
Alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten wat dit is en ik wil niet betalen als ik niks heb besteld help mij aub

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar GlobalCollect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door GlobalCollect in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat GlobalCollect een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

GlobalCollect

Heeft op 11 juli 2016 om 10:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

11-Jul-2016 Heer, mevrouw Dokmeci per email geinformeerd. Email is verstuurd via cs@ingenico.com. Uitgelegd wie Ingenico ePayments is en wat onze bedrijfsactiviteit is. Helaas hebben wij de betaling niet kunnen traceren in ons systeem op basis van de gegeven informatie. Wij hebben daarom de consument gevraagd voor meer informatie en/ of bewijs van betaling via email. Met Vriendelijke Groet, Customer Service

Alle klachten die gemeld zijn door Sena67