Klacht: wat een gezeik wil dat zomerboek aanmelden lukt van geen meter boek van thomas dekker

op 27 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Reactie van de melder van de klacht 22752179

1 jaar geleden - ik vraag niet om gebruikersnamem of wachtwoorden ik vraag om een oplossing om dit op te lossen hoe moeilyk kan dit zijn stuur dit boek gewoon naar mijn huisadres bij u bekend en mijn abonnee nr ik ga er verder geen energie meer insteken ik heb geprobeerd om het via het internet te bestellen is niet gelukt nu zorgt u er voor dat ik het per post ontvangt vr groet l kreukniet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 22752179