Klacht: Wandelschoenen Lowa Renegade Mid GTX na 11 maanden zolen versleten!

op 31 mei 2016 over Lowa in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 11 maanden zolen doorgesleten terwijl ik een normale stap heb en geen enkele andere schoen heb die deze slijtage vertoont.Na verkoop dienst van de winkel vertelde me dat ik geen garantie heb want de zolen zijn met een zacht materiaal gemaakt voor extra loopcomfort.Ik probeer 1 of 2 uurtjes te wandelen in een week en meestal op boswegen.Dus voel ik me echt bedrogen ,voor 189€ dacht ik een goede schoen te hebben!

Gewenste Oplossing:

Als ik onder garantie andere schoenen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lowa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lowa nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joskejoske