Klacht: wagen voor mijn balkon

op 26 mei 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb al een jaar een bezorgauto voor mijn balkon staan wat mijn uitzicht weg neemt wordt er een beetje gek van bij de bedrijfsleider geweest lage land beloofd om er om alles aan te doen maar nog steeds staat de auto precies weer voor mijn balkon wat ook nog eens in braak gevoelig is ben er echt mee klaar

Gewenste Oplossing:

niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door b kriens