Klacht: Wachten op het eten

op 29 mei 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag avond 28 mei, hebben ik en mijn vriend eten besteld bij de mcdonalds, hij wilde graag een bigmac, maar het bleek dus dat die er niet meer waren en dat we dus even moesten wachten. We hebben vervolgens een uur gewacht, en daarna zijn we naar de balie toe gelopen en gevraagt hoelang het nog ging duren. Eerst deed de medewerker alsof we nieuwe klanten waren en wilde ons helpen, terwijl we er al een uur zaten en hij ons al meerdere keren had aangekeken. Ik vroeg toen of de bigmac er inmiddels al was, en toen bleek dat die er al een uur lang was en hij ons gewoon was vergeten.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag samen met mijn vriend een tegoedbon o.i.d. krijgen voor het lange wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chimene.i