Klacht: wachten 2 halfeweek op invoer bus camper

op 24 juni 2016 over RDW in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we hebben Duitse bus omgebouwd tot camper deze moest dus ingevoerd worden en op camper kenteken worden gezet. bus goedgekeurd netjes belasting betaald dus denk je voor elkaar. niets is minder waar .nu 2 en half week verder 5 dagen achter een elke dag naar de rdw gebeld.wordt je afgescheept met. die gene die dr overgaat is d’r niet .is opgestuurd dag later niet opgestuurd. dag later jah snap dr niets van .zo gaat het maar door weet echt niet meer wat ik hier mee aan moet pfffffff

Gewenste Oplossing:

wanneer ik m'n kenteken heb en uitleg hoe het zolang heeft kunnen duuren. ben nu denk ik al 50 aan bel kosten kwijt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RDW

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RDW nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bart wolters