Klacht: waarom staat bijna nergens vermeld waarvoor het is wit of gekleurd

op 21 augustus 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik stond van de week bij de supermarkt want daar had je een 1 plus 1 gratis aktie van Ariel en er stond een andere vrouw naast me en die zocht net als ik op de verpakking of het voor gekleurde of witte was is. en dat bleek maar op 1 verpakking te staan die van de gekleurde dat was duidelijk moet ik toegeven maar je hebt tegenwordig een soort met febrese en een soort met een geurtje en daar kun je niets op vinden waarvoor het geschikt is. jammer want wij wilde die met de geur. dus misschien handig om dat er in het vervolg op te vermelden.

mvg Jo

Gewenste Oplossing:

als dit op alle verpakkingen vermeld staat zou fijn zijn want ariel is een fijn wasmiddel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jovreeburg@hotmail.com