Klacht: Waarom geen oven zoete aardappelenfrites meer?

op 28 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben diabetespasient en mag geen aardappelen eten, maar wel zoete aardappelen. De oven frites waren heerlijk – zo heerlijk dat mijn Zuid-Afrikaanse familie op bezoek onmiddelijk na hul terugkeer ook overgestapped heeft daarop. Maar nu kan ik al vrij lang niet bij my Jumbo in de Julianabaan in Voorburg, of bij die AH de oven zoete artappelenfrites meer kopen, maar de Zuid-Afrikaners wel bij hun Woolworths winkels. Ik wil NIET zoete aardappelen frites die ik zelf in olie moet bakken – dat is niet gezond!

Gewenste Oplossing:

Bringt alsjeblieft de oven zoete aardappelen terug zodat ik en alle ander diabetespasiented kunnen genieten van "onze" frites! En houd mij aub op hoogte van uw plannen om dit te doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilse Evertse