Klacht: waardeloze stacaravan fijie

op 13 september 2018 over Vacansoleil in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hadden een stacaravan geboekt bij vacansoleil voor 3 personen deze zou geschikt moeten zijn voor 6 personen het is te belachelijk voor woorden er passen geen 3 volwassen mensen in de stacaravan tenzij je de koffers in het leefgedeelte plaats waar dan tevens geen rijmt meer is voor wat dan bedden van 180 met een matras waar je een hond nog niet op laat slapen kortom een heel slecht aanbod en puur uit op winst we wilden een andere caravan maar er was niemand bereikbaar in het weekend gewoon slecht dus wat een waardeloze tent nooit meer met deze firma voor mij een cijfer 0

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug ik ben er 2 uur in geweest en heb iets anders gehuurd
kosten mij 2 x vakantie geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vacansoleil

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vacansoleil nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dhr erkelens