Klacht: Waardeloze service

op 22 juli 2012 over Ditzo in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na al een paar keer geprobeerd te hebben duidelijkheid te krijgen over de betalingen van mijn zorgverzekering, heb ik voor eens en voor altijd besloten ik ga terug naar CZ!!!
Iedere keer weer kreeg ik een slecht verstaanbare en tevens onbeleefd persoon aan de lijn die tot drie keer toe hetzelfde onduidelijke antwoord gaf waar ik geen *piep aan had. Toen ik vroeg met wie ik gesproken had kreeg ik na veel twijfelen alleen de voornaam Diana. Ik heb niks tegen buitenlanders maar deze verstaan hun vak echt niet! En aan de klachten te zien ben ik niet de enige die niet bepaals te spreken is wat betreft Ditzo.
Ik zeg: NO to Ditzo!!

Gewenste Oplossing:

Beschaafd, nederlands sprekend personeel die je wel een antwoord kunnen geven op een hele simpele vraag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ditzo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ditzo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jessie1981