Klacht: Waardeloze moppen het lijkt wel papier!!

Rudolf de Wit op 19 oktober 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb regelmatig artikelen online en in de winkel gekocht bij u , maar nu is het wel heel erg treurig . Ik had een aantal moppen dweiltjes met schroefdraad bij u besteld en begrijp heel goed dat dat voor die prijs een paar euro meen ik niet een industriële houdbaarheid heeft . Maar dat het na drie maal dweilen al de vuilbak ik kan had ik niet verwacht ! Ik kon op uw site dan ook geen betere vinden! Dit wilde ik even kwijt m.v.g R de Wit.Borneostraat 45 Den Haag.EVEN VOOR DE DUIDELIJKHEID HET GAAT OVER BLOKKER DAT VOND IK NIET TERUG DUS VANDAAR!

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht dat u hier iets meedoet !FIRMA BLOKKER!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Jammer dat deze winkel zo te werk gaat 100 jaar BLOKKER nou dat is dan een opvolger van V en D , dat gebeurd als je de klanten gaat bedonderen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door