Klacht: waardeloos bedrijf

op 21 mei 2021 over beautywonder.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eind JANUARI een bestelling geplaatst. Uiteindelijk zijn we nu 4 mnd binnen en nog steeds niks ontvangen. het lijkt om een 1 mans bedrijf te gaan welke via wish of ali express zelf haar bestellingen doet en hier 6 x zoveel voor vraagt. Bijna wekelijks mail ik, bijna wekelijks word er gezegd dat het onderweg is en krijg je een kortingscode (alsof je überhaupt nog iets wil aanschaffen). Nu al 4x aangegeven dat ik mijn bestelling annuleer en het te betalen bedrag gecrediteerd moet worden. Lezen is moeilijk, je krijgt wederom een kortingscode.

Gewenste Oplossing:

Crediteren en annuleren bestelling.
en vervolgens mijn naam uit het adressenbestand halen zodat ik nooit meer iets met dit waardeloze zaakje te maken heb.
voor de overige klachten een retourformulier op de website zonder kortingscodes

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over beautywonder.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over beautywonder.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door br08