Klacht: Vvgeluidsoverlast door vliegtuigen

op 09 juni 2018 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 juni 2018
Op het Veenendaalplein 43 woon ik sinds 2011 met veel plezier. De geluidsoverlast door het dichtbijzijnde Schiphol was nooit hinderlijk Tot 2018 toen het aantal opstijgende vliegtuigen vanaf 6.00 in de ochtend (soms vroeger) schrikbarend werd . De hele dag door oorverdovend lawaai, waardoor permanente oordopjes nodig zijn. Het lawaai wordt hierdoor niet verhuld.
Het is mijn bedoeling hiertegen juridische stappen te ondernemen.
Hopelijk is het U duidelijk dat ik een klacht indien tegen de geluidsoverlast die Schiphol veroorzaakt.

Gewenste Oplossing:

Als het weer is zoals voorheen tussen 2011 en 2017.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elleeuw