Klacht: Vuur valt steeds af van sigaret. En geen volledig gevulde hulzen

Jackhuben1303 op 23 februari 2021 over Philip Morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is al vaker voor gekomen dat ik m’n sigaret afklop in de asbak en dan het hele vuur er afvalt.maar laatste tijd wel heel vaak.alsof er gruis in zit en niet stevig is.en dan komt erbij dat ik deze week twee sigaretten in één pakje heb gehad dat de huls niet helemaal gevuld was met tabak.eerste stuk was alleen papier ongeveer twee cm.

Gewenste Oplossing:

Dat de klachten gelezen worden,en er serieus wat aan wordt gedaan. Anders is er de mogelijkheid dat ik ga overstappen naar een ander merk. En dus betere shag wordt gebruikt en de hulzen beter gevuld worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philip Morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philip Morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jackhuben1303