Klacht: Vriendelijkheid is ook wat waard… :-(

op 13 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend en ik gingen meestal naar de Jumbo, maar nu ben ik er klaar mee. We hebben 2 jumbo’s bij ons in de buurt en bij beide winkels worden we onvriendelijk behandeld. Het personeel is nauwelijks geschoold en liever lui dan moe. Wat een supermarkt zeg! Ik betaal liever wat meer en wordt goed geholpen, dan dat ik minder betaal en chagrijnige koppen krijg… Trouwens, de Jumbo stijgt de AH naar de kroon met de prijzen! Ik zou zeggen…… DAAAAAAAAAG JUMBO!!!!! Baggerwinkel met zijn stomme reclames op TV. Pfffffff!!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als Jumbo de beloftes waarmaakt. Haal die irritante reclames van de buis en investeer je centen in goede service. Doe wat je zegt.. dan lieg je niet!!! Dat is alles. Te veel gevraagd?????

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacoba Hendriks