Klacht: Vreselijk stinkende wasverzachter

op 02 oktober 2016 over Robijn in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was al jaren met Robijn. Nu heb ik vorige week twee flessen robijn gekocht..De nieuwste. En na het wassen. .Dus de natte was ruikt heerlijk. Maar daarna ruikt het naar braaksel. Echt een hele zure lucht! Ik heb dit nig nooit neegemaakt en ik was niet de enige want mn kinderen zeiden ook gelijk dat het enorm stonk! Dit heb ik enige malen herhaald. .maar het blijft. Heel vreselijk ik kan het nu niet meer gebruiken!

Gewenste Oplossing:

Ik Hoop dat Jullie Dit Onderzoeken Want Ik heb altijd Robijn En nooit klachten . Maar goedkoop is het niet..Dat heb ik er soms wel voor over..maar in deze geconcentreerde versie gaat het dus finaal mis. Het stinkt echt zuur naar kots.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Robijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Robijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silkeminke