Klacht: vreemde mails van dating site

op 17 mei 2019 over Outlook in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg spammail van datingsites die mij totaal niets zeggen. Er zit een verzoek bij om in te loggen . Tevens staat er een geadresseerde boven die ik totaal niet ben en zelfs niet ken. Ik krijg deze melding via meldingen bij het aanzetten van mijn laptop waar komt deze onzin vandaan?

Gewenste Oplossing:

Dat deze rotzooi niet in mijn mailbox beland en zeer zeker geen mail van datingsites.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Outlook

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Outlook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robje1966