Klacht: Vraag over Tomado Grill-bakoven

op 20 maart 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee tot drie weken geleden heb ik u een vraag gesteld over onze Griill bakoven, waarvan het linker scharnierpennetje van de ovendeur is verdwenen of afgebroken, de deur werkt niet meer naar behoren .Op advies van het personeel van Blokker IJsselstein heb ik contact gezocht met Blokker nl en mijn klacht vermeld. en van u een reactie gehad dat er voor 15 maart een antwoord zou komen.Helaas heb ik tot opheden 20 maart nog niets gezien.

Gewenste Oplossing:

Graag alsnog een reactie en hopelijk naar tevredenheid .B.v.d. E.Fransen . Het gaat om een Tomado Grill bakoven TM 5529

Alle klachten die gemeld zijn door ejfransen@hetnet.nl