Klacht: Voorverpakte andijvie nat

op 01 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb 28 juni andijvie besteld wat ik vandaag wilde eten. Het is tot vandaag 1 juli houdbaar. Maar het is nat en het ruikt niet fris. Zo kunnen we het niet eten. Normaal koop ik het vers, maar dat kan niet ( meer)als je het thuis laat bezorgen. Nu moet ik het weggooien en nieuwe gaan kopen.

Gewenste Oplossing:

Verse andijvie kunnen bestellen. Deze vergoeden. Niet meer zo kort houdbare producten verkopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnjaHatad