Klacht: Voorraad winkel “de Beren” Groningen

op 29 juni 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het valt mij steeds vaker op, dat deze redelijk grote jumbo , veel producten niet meer op voorraad heeft. Denk aan tartaar vlees, lamachun etc. Tevens is opeens het koffie vak verkleind en zijn de koffie cups van Douwe Egberts voor het Nespresso apparaat plotseling uit het assortiment verdwenen. Dit maakt dat ik steeds vaker naar de Albert Heijn ga, gezien zij deze producten wel gewoon op voorraad hebben.

Gewenste Oplossing:

Als producten op voorraad zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evelinevdwarf