Klacht: Valse informatie en beloftes Voordelengids

N Daniels op 07 maart 2013 over voordelengids in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei 2012 ben via mijn werk benaderd door Naomi. Zij was toen medewerker bij de Voordelengids.
Zij gaf te kennen dat wij voordelig hotelcheques konden kopen.Het bedrag hiervan was 79,95 per bon voor 2 personen.

Zij vertelde dat gratis 2 tot 3 overnachtingen konden krijgen per bon. Ik heb haar gelijk gevraagd als Preston Palace ook onder de voorwaarden viel. Dit beaamde Naomi. Ik kon all inclusieve genieten. De enige voorwaarde was dat ik niet tijdens de vakanties kon boeken.

Na dit gesprek bestelde ik in totaal 4 bonnen, dus voor 8 personen(2 bonnen voor een vriendin van mij, zij wilde graag ook naar Preston Palace).

Het geld werd vrijwel direct afgeboekt alleen moest ik bijna 7 weken wachten voordat ik de bonnen daadwerkelijk in huis had. Tijdens deze weken had ik verschillende keren contact met Naomi. Zij gaf aan dat er wat vertraging was ontstaan, oa doordat zij tussentijds op vakantie was gegaan.

De enige reden waarom ik deze hotelcheques heb gekocht, is omdat Naomi aangaf dat ik deze kon inwisselen bij Preston Palace. Dit geldt ook voor mij vriendin die door mij deze bonnen gekocht heeft.

Er is geen enkele vorm van oplossing geboden. Ik kreeg een e-mail dat ik mijn geld niet teruggestort kreeg en ook niet gratis kon overnachten bij Preston Palace. Tevens werd vermeld dat Preston Palace met 10% korting werd aangeboden door Voordelengids. Zoals er in mijn klacht vermeld staat werd mij toegezegd dat ik GRATIS gebruik kon maken met de hotelvouchers. Dat was de enige reden waarom ik deze vouchers heb gekocht. Na wat googelen kwam ik erachter dat Voordelengids vaker deze leugens verkoopt aan mensen om hen zo te strikken met een mooie deal voor Preston Palace. Na mijn tegen e-mail is er niet meer gereageerd door het desbetreffende bedrijf. Ik heb hen laten weten dit via de media kenbaar te maken. Dit is namelijke pure oplichting door valse beloftes te maken! Dit is diefstal!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik als nog de overnachtingen bij Preston Palace gratis zoals de afspraak was kan afnemen. Zou dit geen optie zijn, dan wil ik mijn 159,90 euro binnen 5 werkdagen teruggestort hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door voordelengids in behandeling genomen

Bericht van voordelengids

10 jaren geleden - Goedemorgen, Zojuist heb ik u een email gestuurd naar uw prive-emailadres. Gaarne uw reactie. Met vriendelijke groet, Voordelengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat voordelengids een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

voordelengids

Heeft op 09 april 2013 om 10:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van ons emailcontact is de klacht op opgelost gezet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van voordelengids beoordeeld.

Reactie van de melder van de klacht

9 jaren geleden - Er is geen enkele vorm van oplossing geboden. Ik kreeg een e-mail dat ik mijn geld niet teruggestort kreeg en ook niet gratis kon overnachten bij Preston Palace. Tevens werd vermeld dat Preston Palace met 10% korting werd aangeboden door Voordelengids. Zoals er in mijn klacht vermeld staat werd mij toegezegd dat ik GRATIS gebruik kon maken met de hotelvouchers. Dat was de enige reden waarom ik deze vouchers heb gekocht. Na wat googelen kwam ik erachter dat Voordelengids vaker deze leugens verkoopt aan mensen om hen zo te strikken met een mooie deal voor Preston Palace. Na mijn tegen e-mail is er niet meer gereageerd door het desbetreffende bedrijf. Ik heb hen laten weten dit via de media kenbaar te maken. Dit is namelijke pure oplichting door valse beloftes te maken! Dit is diefstal!

Alle klachten die gemeld zijn door