Klacht: voor niets vrij genomen

op 23 september 2016 over Breman Installatiegroep in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Breman zou bij ons de gasleidingen vervangen en had zijn monteurs de opdracht gegeven bij alle betreffende woningen langs te gaan en aan te bellen om door te geven dat er geen monteur zou komen de volgende dag. Als er niet opengedaan werd moesten de monteurs een kaartje door de bus gooien. Bij ons is beide niet gedaan! Ik heb de hele dag gewacht, en uiteindelijk gebeld. Wel excuus natuurlijk, maar wat heb ik er aan. Mijn kostbare vrije dag is in het water gevallen. Ik ben ook nog mantelzorger, dus kan mijn vrije dag beter besteden dan zinloos te wachten.

Gewenste Oplossing:

ik zou graag een schade vergoeding voor de vrije dag ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door CCmeijer