Klacht: voor de zoveelste keer enorme vertraging door pascontrole

op 06 oktober 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis geregeld via schiphol naar het buitenland. Bij terugkomst moet je soms wel, soms niet door een pascontrole. Vindt er wel controle plaats dan heb je dikke pech. Zojuist heb ik alweer een half uur mogen wachten op de controle. Het kostbare geautomatiseerde systeem is traag, inefficient en te kleinschalig om een deuk in een pakje boter te slaan. Zet gewoon personeel neer en zorg dat ik na landen binnen vijf minuten in de vertrekhal kan staan! Ik kan nu nog drie uur aan mijn reistijd plakken door jullie gestuntel!

Gewenste Oplossing:

Als het permanent grondig geregeld wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door onetooth@hotmail.com