Klacht: Voor de 2e keer Bestelling niet helemaal ontvangen

op 27 mei 2021 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste McDonald’s.
Voor de 2e keer is mijn bestelling niet compleet. Voor de 2e keer ontbreken wat in mijn bestelling die ik bestel bij McDonald’s en meeneem naar huis. De eerste keer was ontbrak mijn bicmacs en de 2e ontbrak frisdrank bij mijn bestelling. Hoe is dat mogelijk want ze zeggen ja alles zit erin maar thuis gekomen ontbreekt wat. McDonald’s moet hiet wel wat aan doen want kinderen teleurstellen dat is niet leuk.

Mvg.

S.
Brandberg
Tel. 0622835303

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik de kinderen meeneem naar MCDONALD'S en McDonald's betaald als compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rosenstrasse9