Klacht: vooorafbetaling 2 maanden waarborg + 1ste maand huur

op 16 augustus 2017 over Airbnb in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik storte op verzoek van Airbnb 900 euro op een rekening van ING in Italie op naam van Worldwide Rentals.Ik kreeg bevestiging van de ontvangst en de ontvangst van de sleutels en de door de eigenaars ondertekende contracten, door Airbnb.Ik moest wachten tot hun agent de sleutels zou oppikken.Sinds twee weken hoor ik niets meer van hen.Ook mijn mails worden niet meer beantwoord.De Finse eigenaarster,Sara Kuitela (die airbnb voorstelde),antwoord ook niet meer.Zij handelt in opdracht van haar gehandicapte moeder en bied dus een appartement aan in de Orteliussstraat,32 te 1000 Brussel Belgie.

Gewenste Oplossing:

Als het geld terugestort wordt.Ik heb het nodig om een appartement te vinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Airbnb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Airbnb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roop