Klacht: Volle spaarkaart maar geen auto

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meer mensen gezien die hun beklach hebben gedaan maar ik vind het niet normaal dat de auto’s nu al op zijn. Mijn zoontje was helemaal blij dat we de kaart vol hadden en dus eindelijk de auto op konden halen. Niet dus! Slechte reclame Jumbo! En dan maar roepen op is op. Bestel dan in ieder geval zoveel auto’s als er zegels uitgegeven worden. Nu met een sip mannetje op de bank. Bedankt Jumbo!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een race auto of iets vergelijkbaars!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suzan1978