Klacht: Volle kaart geen auto en cap!

op 07 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijne heren

Langs deze weg een klacht omtrent grote teleurstelling over de max verstappen akie. Ik zelf wonende in eerbeek en elke zaterdag met mijn moeder die aow heeft speciaal boodschappen ga doen by de jumbo in Apeldoorn ben erg teleurgesteld. Aktie auto.s uitverkocht oké maar vandaag volle kaart ingeleverd met aktiverings code voor pet en na code geactiveerd te hebben geen prijs.ben erg teleurgesteld mede ik echte fan ben van max .hoop dat jullie nog iets zouden kunnen betekenen voor mij.zal de code nog geven voor bewijs.15nhx493tmcp.
Vriendelijke groet Peter van oest.

Gewenste Oplossing:

Zou tevreden zijn ik toch nog auto of cap krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roadkingkever