Klachten over VOF de spijkerbroek

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over VOF de spijkerbroek in de categorie Internetshops - Kleding. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Kleding

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

2 spijkerbroeken besteld. Krijg veels te laat mijn levering waarvan 1 broek niet in de juiste maat. Ik probeer om te wisselen tegen een ander model. Ik hoor maar niks. Na enkele pogingen om te achterhalen of mijn zending aangekomen... Lees meer

Ik heb begin januari een Tom A50 en Tom E50 spijkerbroek besteld. De E50 (lengtemaat 38) bleek niet meer leverbaar te zijn. Daarom heb ik gevraagd de aankoopkosten hiervan terug te betalen. Nu nog mijn geld niet terug. Telefonisch wordt er... Lees meer

op 4 Maart bestelling voor 5 spijkerbroeken geplaatst voor een Franse vriendin, 4 kwamen er vlot binnen, de 5de tot nu toe niet ontvangen, ook nog geen geld terug. Ik stuur regelmatig emails, een enkele keer antwoord gehad met oa... Lees meer

Geld terug

Klacht van op 23 juni 2014 over VOF de spijkerbroek in de categorie Internetshops - Kleding

Op 9-6-2014 drie korte spijkerbroeken besteld bij VOF de spijkerbroek voor een bedrag van 63,80 euro. Op 11-6 een mail ontvangen met bericht dat broeken niet meer geleverd konden worden en dat het aankoopbedrag gestorneerd zou worden via ideal. Op 16-6 een... Lees meer