Klacht: voetgangers door de MacDrive

op 28 april 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen woensdag door de McDrive in Sassenheim. Je doet netjes je bestelling en stuit vervolgens op 20 jongeren die de gehele McDrive blokkeren. Ze staan allemaal te bestellen en kijken je aan alsof het een heel vreemd fenomeen is dat je met je auto door de McDrive rijd. Iedereen word op het gemakje geholpen en ik ben na 10 minuten ergernis maar weggereden want de voetgangers gaan blijkbaar voor de automobilisten in deze McDrive. Laatste keer dat ik hier geweest ben.

Gewenste Oplossing:

Als je te voet bent lekker in het restaurant bestellen. Volgens mij is een McDrive voor auto's.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j.d.38