Klacht: Voel me serieus bedrogen, ik betaal maandelijks in de 30 euro, mannen betalen blijkbaar de helft!

op 20 juli 2017 over Parship in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn abonnement stoppen! Reden, vrouwen betalen blijkbaar het dubbel dan mannen, mijn visakaart was gestolen, dus geblokkeerd, krijg ik direkt aanmaningen per mail!? Toffe bedoening parship!graag zag ik ern opkossing!

Gewenste Oplossing:

Een eerlijke oplossing!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parship

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Parship in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Parship een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Parship

Heeft op 21 juli 2017 om 09:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte Bibi22,

Graag ga ik in op uw klacht.
Vanwege de regelgeving op de privacy, neem ik over de achterstand van uw betaling contact met u op via de klantenservice van Parship. Zoals bijvoorbeeld in de supermarkt zijn er soms speciale aanbiedingen. Daardoor kunnen prijzen van elkaar verschillen.

Met vriendelijke groeten,
Nico Teeuwen
Parship WebCare

Alle klachten die gemeld zijn door Bibi22