Klacht: voel me opgelicht

op 11 oktober 2016 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb net zoals vorige klacht online geboekt bij Ryanair en ook de voornamen ingevuld voor de I ticket, staat nergens vermeld dat het de doopnaam moet zijn, ik moest terug bij het inboarden naar de informatie balie en maar liefs 160 euro per persoon betalen voor het veranderen van de naam,.daarna moesten wij helemaal terug door de controle weer helemaal gecontroleerd en toen weer terug naar de gate.we waren bang dat we onze vlucht zouden missen en hebben moeten rennen om het te halen. belachelijk. we gingen helemaal gestrest op vakantie.heb alleen maar AOW en dit is voor mij heel veel geld.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn 320 euro terug krijg en het zou ook zo moeten zijn dat deze fout niet meer gemaakt word door de website aan te passen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Veertje482