Klacht: Voedselvergiftiging door McKroket

op 03 mei 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren door de McDrive gereden van Leiden A44 en twee McKroketten besteld. Zowel mijn vriendin als ik liggen gevloerd op bed met alle verschijnselen van voedselvergiftiging. Het enige wat we die middag ophadden. Echt verschrikkelijk. McDonalds wat is jullie oplossing? We hadden allebei moeten werken vandaag maar het kan gewoon niet.

Gewenste Oplossing:

Een financiële compensatie en een excuus van McDonalds.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carl Roelen