Klacht: Voedsel vergiftiging

op 11 februari 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat we onze koude frietjes, koude burger en uitgedroogde kipnuggets hadden gegeten. Voelde ik me dezelfde avond al misselijk en slap. In de nacht was me vriend aan de beurt en die is zo ziek geweest van het eten dat hij niet kon werken en continu moest overgeven. De hygiëne is totaal niet op orde en kwaliteit ook niet. Dit was in Amsterdam oost bij de Dappermarkt, wij zullen hier dus ook niet meer komen.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat de keuringsdienst van waarde daar echt wel een keer langs mag gaan. Ze zijn niet hygiënisch en ik gleed als uit in het restaurant omdat de vloer onder het vet zat. Ik zou graag echt willen horen hoe deze klacht word opgenomen. Wij hebben ons geld hier al aan verspild. Hoop niet dat de volgende gasten dat doen en ziek worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimberleykieft