Klacht: Vlucht wel betaald, geen bevestiging ontvangen

FdJ1989 op 07 september 2021 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geprobeerd een vlucht te boeken vanuit Marseille naar Parijs met vluchtmaatschappij Ryanair. Betaald via Ideal en het geld is afgeschreven van de bank, echter geen bevestigingsmail gehad en de boekingspagina liep vast na mijn betaling. De klantenservice van Ryanair blijft herhalen dat ik de vlucht had moeten cancelen en dat ik geen recht heb op terugbetaling. Hoe kan ik iets cancelen wat ik nooit heb ontvangen?

Gewenste Oplossing:

Ik wil het volledige bedrag dat ik aan Ryanair heb betaald, terug ontvangen. Ik heb immers betaald voor een dienst die ik niet heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FdJ1989