Klacht: vlucht gecancelled geen enkele service

op 23 mei 2020 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb voor mijn dochter en haar familie een vlucht geboekt op 27 april met Arkia en kregen op 25 april van supersaver een email, waarin werd verzocht contact met hun op te nemen, aangezien er wijzigingen waren in hun vlucht. Naar contact met hun te hebben gehad, bleek dat de vlucht is gecancelled. Verzoek van supersaver zelf contact met Arkia op te nemen, wat op niks is uitgelopen en het komt erop neer dat ze naar elkaar verwijzen.
Een lang verhaal kort te maken, wij kunnen naar ons geld fluiten en krijgen ook geen vouchers.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik het volledige bedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door michael08