Klacht: Vlucht gecanceld en geen terugbetaling ontvangen!!

op 01 oktober 2016 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg op zaterdag 16 juli een berichtje dat mijn vlucht gecanceld was (per sms). Ik heb meerdere malen geprobeerd te mailen, maar er staat een verkeer de email adres. Ik ben erachter gekomen dat het allemaal via GotoGate gaat en dit is gevestigd in Engeland, tel:0044 20 37 94 76 74. De heen vlucht en terugvlucht waren van verschillende airlines. Dus toen de heenvlucht gecanceld was, moet is de terugvlucht ook cancelen. Dit was prima totdat ze tegen je zeggen dat het 2-8 weken duurt om het geld over te maken, maar na 8 weken nog steeds niks is overgemaakt!

Gewenste Oplossing:

Ik zal pas tevreden zijn als het geld is overgemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door neslihan_gunes1@hotmail.com