Klacht: Vloeken en Gods en Jezus Naam als een vloekwoord gebruiken

op 12 februari 2018 over Media Algemeen in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik erger mij groen en geel aan dat er zoveel gevloekt, Jezus en God als vloek of stopwoord wordt gebruikt op tv, alsof het normaal is, ik heb kinderen thuis die dat ook heel normaal of stoer beginnen te vinden, wat mensen niet beseffen is dat ze zichzelf en anderen daarmee kwetsen, woorden hebben kracht. Ik wil ook graag met me gezin leuk tv kijken zonder dat je daar ieder keer mee wordt geconfronteerd, er wordt gezegd dat wij een tolerant land zijn en respect voor verschillende godsdiensten moeten hebben, maar ondertussen wordt bv. God en Jezus als een vloekwoord gebruikt, terwijl mensen echt oprecht in Hem geloven, dat doet pijn, net als je bv. Iemands moeder of vader uitscheld. Of met ziektes scheld terwijl mensen naasten daardoor hebben verloren.

Gewenste Oplossing:

Zet een censuur ervoor als het niet anders gaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cleantalk