Klacht: Onterechte afschrijving abonnementsgeld

op 09 augustus 2017 over Media Algemeen in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juli j.l. een nieuwe smartphone gekocht : Lenovo P2 android.Ik heb toen AVG antivirus FREE geïnstalleerd omdat dat gratis was voor Android smartphones en ook de Android cleaner free. Op de factuur van KPN van juli is €21.28 afgeschreven voor download google play store
Na uitleg aan KPN geven die inderdaad toe dat deze afschrijving onterecht is geschied;zij hebben mij geadviseerd kontakt met AVG op te nemen.Ik wil dan ook dat u het bedrag €21.28 via KPN terugstorten!! Mochten dit abonnementen zijn ,dan wil ik deze per DIRECT beëindigen!Ik heb de apps inmiddels al van mijn smartphone verwijderd !

Gewenste Oplossing:

Als de betaling€21.28 teruggeboekt wordt !

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Algemeen

Reactie van de melder van de klacht Bareld Bekkema

11 maanden geleden - De klacht is bestemd voor AVG antivirus en niet bestemd voor Media Algemeen.Hopende dat u dit alsnog kunt behandelen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Bareld Bekkema

10 maanden geleden - Deze klacht is bestemd voor AVG ANTIVIRUS en niet bestemd voor Media algemeen.Hopende dat u dit alsnog kunt behandelen!

Alle klachten die gemeld zijn door Bareld Bekkema