Klacht: vliegtuiglawaai in de vroege ochtend

op 07 juli 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bijna dagelijks wordt ons gezin in de zeer vroege ochtend (rond 5 uur) gewekt door overvliegende vliegtuigen. Vaak is inslapen hierna moeilijk, omdat het lawaai een half uur of vaak ook langer aanhoudt. Dit heeft invloed op ons dagelijks functioneren en volgens mij is het ook slecht voor de gezondheid. Ik maak me ook steeds meer zorgen over de enorme hoeveelheid uitlaatgassen van het vele vliegverkeer.Nu uit rapporten (nrc 4 juli) blijkt dat de economische spin off van Schiphol erg wordt overschat, raag ik mij steeds vaker af waarom Schiphol maar doorgaat en uitbreidt

Gewenste Oplossing:

vliegverkeer vanaf 7 uur 'sochtends en natuurlijk minder vliegverkeer in het algemeen. Belasting op kerosine, zoals bij elke brandstof.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rixt zijlstra