Klacht: Vliegtuig gemist

op 14 oktober 2016 over Tunisair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim optijd op schiphol ingecheckt bagage afgegeven. Het was er druk de weg naar het vliegtuig ik kwam aan 5 over half het vliegtuig zou half gaan Zonder mij opgeroepen te hebben of wat dan ook. Ik ben erg boos. Ik had ontzettend belangrijke afspraken. Ik blijf nu hier maar ik verwacht dat jullie mijn ticket betalen en dan ga ik terug naar Tunesië we zijn veel geld kwijt hierdoor

Gewenste Oplossing:

Geld voor een enkel ticket naar Tunesië

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tunisair

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tunisair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kelly Soer