Klacht: Vliegen naar een lockdown land

Marja Pelle op 14 december 2021 over vliegtickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Oostenrijk ging in lockdown, hotel had al laten weten dat het gratis geannuleerd was, vliegticket.nl reageerde slecht of niet op mijn mails. We zouden vertrekken op 10 dec en 12 dec terug en 14 dec kreeg ik n mail dat ik via Ryanair kon wijzigen, Ryanair vertelde omdat de datum al verstreken is konden ze niets meer voor mij doen 322 euro tickets weg en 116 euro voor bagage weg, 1x gesproken met vliegticket ( Miguel ) gebrekkig gesprek , niets mee opgeschoten , wat nu ???

Gewenste Oplossing:

Voucher of wijziging naar volgend jaar 9 december , het was voor de kerstmarkt in wenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vliegtickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vliegtickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marja Pelle